INDIVIDUELE SESSIE

€ 75,- per uur.

 

Het werken met paarden is een zeer effectieve manier om in korte tijd zicht te krijgen op je kwaliteiten en valkuilen. Het werken met paarden is een middel en geen doel op zich. Tijdens een sessie met de paarden  kun je voelen en ervaren wat er gebeurt en krijg je inzicht in je eigen gedrag.  Tijdens individuele coaching kan je met verschillende thema’s aan de slag. 

 


BURNOUT TRAJECT

€ 767,-

Kriki-coaching ondersteunt mensen bij het herstellen van een burn-out.  Middenin de polder en tussen de paarden kom je al snel tot rust en werken we met de paarden, op een ongedwongen manier aan wat goed voor jouw is. Het traject bestaat uit zeven coachsessies van anderhalf tot twee uur, waarbij de begeleiding is gericht op zowel fysiek als mentaal herstel en de oefeningen zijn afgestemd op jouw behoeften in het proces.

 


GROEPSTRAJECT

€ 457,-

Houdt eenmaal per maand een ochtend vrij om tijdens dit mooie groepstraject te werken aan jouw eigen vraagstuk! We werken met en bij de paarden, op een prachtige plek in de natuur. We besteden aandacht aan bewustwording, je doet inzichten op en spanningen worden losgelaten. Samen met de paarden ontdek je wat goed voor JOUW is en besteden we tijd aan ademwerk. Je komt in je kracht te staan en ontdekt wat je wilt in plaat van wat je moet. 

 


CROSS COUNTRY

prijs op maat

Tijdens een cross country kom je verschillende hindernissen tegen. Zo is het ook met het leven.  Mensen krijgen te maken met trauma, verschillende verliezen (rouw) of nemen onbewust ballast uit het verleden (het familiesysteem) mee.  Loop jij tegen dingen aan, maar weet je niet goed wat het is. Kom dan kennis maken met de paarden en ontdek wat jouw belemmert en hoe je daarmee aan de slag kunt.

 


WORKSHOP PAARDENCOACHING

€ 65,- per persoon

 

Wil jij graag kennismaken met paardencoaching? Dan is het volgen van de workshop  iets voor jou!
In een groep van maximaal 5 personen krijg je een individuele sessie en kun je ervaren wat paardencoaching voor jou kan betekenen. We nemen de tijd voor ieders sessie en kijken met elkaar mee. Denk je zelf al te weten waar het pijnpunt zit? Grote kans dat je dit zelf bedacht of ingevuld hebt. Tijdens een sessie bij de paarden komt vrijwel direct naar boven waar het pijnpunt werkelijk vandaan komt. Zeer confronterend én leerzaam! 


TEAMCOACHING MET PAARDEN

prijs op maat

Een goed functionerend en gemotiveerd team draagt bij aan betere bedrijfsresultaten. Daarnaast werkt een team het beste als iedereen zij rol en plaats weet. Paarden besteden in de kudde veel tijd aan het bepalen van de rangorde, communiceren hierbij duidelijk en werken nauw samen om te kunnen overleven. Binnen het team geeft het paard met zijn gedrag een  reactie op de deelnemers,  welke waardevolle inzichten in groepsrollen, leiderschap en teamrollen naar voren brengt. Daarnaast kunnen kwaliteiten naar voren komen die op de werkplek (nog) niet zichtbaar waren of die men nog niet kent van elkaar. 

  • Samenwerking
  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Vitaal op het werk