Geef je toekomst de ruimte

Coaching met paarden geeft je de beste mogelijkheid voor het op een ontspannen en krachtige manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Die ontwikkeling loopt soms tegenslag op als gevolg van gebeurtenissen in je leven. Mensen krijgen te maken met trauma, verschillende verliezen (rouw) of nemen onbewust ballast uit het verleden (het familiesysteem) mee.  Die gebeurtenissen leveren spanning op, welke ergens in het lichaam wordt vastgezet.  Het is een vorm van spanning die, zelfs ongemerkt, veel invloed heeft op je persoonlijke ontwikkeling en daarmee op hoe jij in het dagelijkse leven staat. Loop jij tegen dingen aan, maar weet je niet goed wat het is. Kom dan kennis maken met de paarden en ontdek wat jouw belemmert en hoe je daarmee aan de slag kunt.
We nemen de tijd en ruimte, zo kan het zijn dat we anderhalf uur bezig zijn met jouw reis!

 

  • Mentale en fysieke veerkracht
  • Stressklachten verminderen
  • Grenzen aangeven
  • Gezonde keuzes maken 
  • Doelen stellen
  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Nieuwe routines aanbrengen

Gereedschappen voor je persoonlijke ontwikkeling

Samen met Maroesjka kijk je tijdens de sessie naar welke kennis en gereedschappen jij (nog) nodig hebt. Je krijgt (mentale) gereedschappen mee, die je in de toekomst helpen bij het omgaan in allerlei verschillende situaties. De paarden geven je inzicht, de coach vult waar nodig aan met advies en jij groeit door in je kracht, kunnen en aankunnen.

Paardencoaching helpt.

De paarden nemen tijdens een sessie (een deel van) de spanningen van je over. Opgaan in een kudde met paarden bied je de meest veilige omgeving voor het voelen, het ontdekken van de herkomst en het loslaten van emoties. Het accepteren van je  emoties is een mooie en belangrijke stap op weg naar een leven vanuit kracht.

Wil je ontdekken of de paarden ook jou dichter bij jezelf brengen?