Paardencoaching als aanvulling op je re-integratietraject

Het kernwoord bij Kriki Coaching is ‘natuurlijk’. Natuurlijk zijn we er voor jou op de momenten dat je het leven tegenzit. Of op de momenten dat je bent vastgelopen in je werk. Voor het laatste werken we samen met de professionals van Verzuimpartners. Zij zijn door het UWV-erkende specialisten in het begeleiden van mensen tijdens re-integratie, outplacement of loopbaanbegeleiding. En verwijzen mensen graag door naar Kriki Coaching op het moment dat dit bij hen en hun loopbaantraject past.

Paarden wijzen de richting die het beste bij je past

Samen met onze kudde, Maroesjka én de specialisten van Verzuimpartners werk je doelgericht aan je toekomst. Tijdens de sessies laten we je met behulp van de paarden ontdekken welke (werk)richting bij je past. Vaak weet je in je onderbewustzijn al wel welke keuze dat is. Maar net even dat stukje bevestiging van de kudde maakt het bepalen wat écht goed voor je is voor veel mensen een stuk eenvoudiger.

 

Wil je dat de paarden je helpen bij het maken van loopbaankeuzes?

Neem dan contact op met Kriki Coaching of Verzuimpartners. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

 

 


Tip: coaching valt vaak onder een opledingsbudget vanuit de werkgever. Daardoor kan een deel van de kosten wellicht worden vergoed door de werkgever. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkel- of reïntegratietraject.