Geef je toekomst de ruimte

Coaching met paarden geeft je de beste mogelijkheid voor het op een ontspannen en krachtige manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Die ontwikkeling loopt soms tegenslag op als gevolg van gebeurtenissen in je leven. Op die momenten zetten veel mensen spanning vast, ergens in hun lichaam. Het is een vorm van spanning die, zelfs ongemerkt, veel invloed heeft op je persoonlijke ontwikkeling. En daarmee op hoe jij in het dagelijkse leven staat. Verwijder je de spanning uit je lichaam, dan krijg je letterlijk rust in je lijf en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling waarbij je met de volgende thema's aan de slag kunt:

  • Grenzen aangeven
  • Keuzen maken
  • Doelen stellen
  • Zelfverzekerdheid vergroten
  • Rouwverwerking
  • Mentale en fysieke veerkracht
  • Stressklachten verminderen
  • Inzicht krijgen in je kwaliteiten en valkuilen

Gereedschappen voor je persoonlijke ontwikkeling

Samen met Maroesjka kijk je tijdens de sessie naar welke kennis en gereedschappen jij (nog) nodig hebt. Je krijgt mentale gereedschappen mee, die je in de toekomst helpen bij het omgaan in allerlei verschillende situaties. De paarden geven je inzicht, de coach vult waar nodig aan met advies en jij groeit door in je kracht en kunnen.

Paardencoaching helpt bij verminderd zelfvertrouwen en faalangst 

Wanneer je dagelijks leven bepaald wordt door faalangst of een verminderd zelfvertrouwen, dan is dat zwaar. De paarden herkennen de spanningen die de faalangst in je lichaam oproept. En wijzen aan waar die blokkades mogelijk vandaan komen. Maroesjka stipt die oorzaken aan en geeft je praktische tools voor het wegnemen van die oorzaken.

Of voor het laten afvloeien van de spanningen die de oorzaken met zich meebrengen. De paarden nemen tijdens een sessie ook (een deel van) de spanningen van je over. Opgaan in een kudde met paarden bied je de meest veilige omgeving voor het loslaten van emoties. Het accepteren van je angsten (en dus emoties) is de mooiste en belangrijkste stap op weg naar een leven vanuit zelfvertrouwen.

 

Wil je ontdekken of de paarden ook jou dichter bij jezelf brengen? Neem vrijblijvend contact met Maroesjka op en vraag naar de mogelijkheden.