Intake

misschien, maar je hebt meer kans dat je na de kennismaking en een kop thee in de bak staat. In een sessie bij de paarden komt aan de hand van spanningen en blokkades in je lichaam naar voren wat aandacht nodig heeft en dáár gaan we mee aan de slag. Praten hoeft nauwelijks, de paarden hebben genoeg aan lichaamstaal. Welke spanningen zijn er? Waar zitten deze en vooral: waar komen ze vandaan? Wat tijdens de sessie naar boven komt, vertaalt de coach naar jouw dagelijkse praktijk van alledag.  Je wordt je  bewust van je omgeving, je eigen rol daarin en wat je misschien kan of wilt veranderen. Je krijgt inzichten, eventueel aangevuld met tips en advies over hoe de nieuwe kennis jou in je dagelijks leven en/of loopbaan verder kunnen helpen.  De paarden wijzen je de weg naar antwoorden op deze vragen. Én helpen jou te ontspannen.

Spanningen

Als mens maak je dingen mee in het leven. Wanneer deze spanning niet goed verwerkt wordt, of we eraan voorbij lopen, dan levert dit spanning op welke wordt opgeslagen in ons lichaam. Je kent vast die knoop in je buik of de brok  in je keel. Die dieper gelegen spanning voelt het paard feilloos aan. Het paard zal aanwijzen waar de spanning zit, of zal bepaalde gedragingen laten zien. Aan de hand van het gedrag van het paard, zal ik vragen stellen en ontdekken we samen waar jouw behoeften liggen. Je komt erachter hoe jij de teugels  van het leven het best kunt vast houden, of beter kunt laten vieren, om jouw mooiste leven te leven!

Loslaten

maar dan anders. Niet 'het probleem loslaten' vanuit je hoofd, maar je lichaam het werk laten doen, dát is loslaten van spanning, waardoor je meegemaakte gebeurtenissen beter kunt aanvaarden. Die vastgehouden spanning wil eruit. Bij de paarden voel je waar de spanning zit en  je lichaam reageert hierop. De paarden helpen jouw bij het loslaten van spanning. Ze nemen het van jouw over en laten het direct los. Vertrouw op je eigen lichaam, het helpt je, het ruimt op, laat spanning los. en vertelt je wat je nodig hebt!