1 PK INDIVIDUELE SESSIE

€ 75,- per uur.

 

Het werken met paarden is een zeer effectieve manier om in korte tijd zicht te krijgen op je kwaliteiten en valkuilen. Het werken met paarden is een middel en geen doel op zich. Tijdens een sessie met de paarden  kun je voelen en ervaren wat er gebeurt en krijg je inzicht in je eigen gedrag.  Tijdens individuele coaching kan je met verschillende thema’s aan de slag:

 


PAARDENKRACHT TRAJECT

€ 595,-

 

Kriki-coaching begeleidt mensen bij het voorkomen of het herstellen van een burn-out.  Middenin de polder en tussen de paarden kom je al snel tot rust en werken we met de paarden, op een ongedwongen manier aan wat goed voor jouw is. Het traject bestaat uit meerdere coachsessies, waarbij de begeleiding is gericht op zowel fysiek als mentaal herstel en de oefeningen zijn afgestemd op jouw behoeften in het proces.

 


KRACHT VAN DE KUDDE

€395,-

 

Bij dit mooie groepstraject ga je tijdens meerdere bijeenkomsten, in het gezelschap van een aantal gelijkgestemden, werken aan jouw eigen vraagstuk. Daarbij werken we met en bij de paarden, op een prachtige plek in de natuur. We doen diverse oefeningen, besteden aandacht aan bewustwording en gaan aan de slag met ademwerk. Samen met de paarden ontdek je wat goed voor JOUW is. Er is volop tijd en ruimte voor ieders eigen proces, waarbij de duur van de bijeenkomsten worden afgestemd op de groepsgrootte. 

 


CROSS COUNTRY

prijs op maat

Tijdens een cross country kom je verschillende hindernissen tegen. Zo is het ook met het leven.  Mensen krijgen te maken met trauma, verschillende verliezen of nemen onbewust ballast uit het verleden (het familiesysteem) mee.  Loop jij tegen dingen aan, maar weet je niet goed wat het is. Kom dan kennis maken met de paarden en ontdek wat jouw belemmert en hoe je daarmee aan de slag kunt.


WORKSHOP PAARDENCOACHING

€ 65,- per persoon

 

Wil jij graag kennismaken met paardencoaching? Dan is het volgen van de workshop  iets voor jou!
In een groep van maximaal 5 personen krijg je een individuele sessie, kijk je met elkaar mee en kun je ervaren wat paardencoaching voor jou kan betekenen. Denk je zelf al te weten waar het pijnpunt zit? Grote kans dat je dit zelf bedacht of ingevuld hebt. Tijdens een sessie bij de paarden komt vrijwel direct naar boven waar het pijnpunt werkelijk vandaan komt. Zeer confronterend én leerzaam! 


TEAMCOACHING MET PAARDEN

prijs op maat

Een goed functionerend en gemotiveerd team draagt bij aan betere bedrijfsresultaten. Daarnaast werkt een team het beste als iedereen zij rol en plaats weet. Paarden besteden in de kudde veel tijd aan het bepalen van de rangorde, communiceren hierbij duidelijk en werken nauw samen om te kunnen overleven. Binnen het team geeft het paard met zijn gedrag een  reactie op de deelnemers,  welke waardevolle inzichten in groepsrollen, leiderschap en teamrollen naar voren brengt. Daarnaast kunnen kwaliteiten naar voren komen die op de werkplek (nog) niet zichtbaar waren of die men nog niet kent van elkaar. 

  • Samenwerking
  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Vitaal op het werk